Prednosti znamke Konica Minolta

Običajno priporočilo pravi, da se je pametno pri nakupovanju bolj kot po znamkah in cenah orientirati po dejanskih lastnostih in odlikah izdelkov. A gotovo tudi znamka lahko veliko izda o tem, kaj lahko pričakujemo od svojega nakupa. Še posebej je to očitno pri naprednih poslovnih tiskalnikih, ki predstavljajo veliko investicijo in ne dopuščajo veliko prostora za napake. Vsekakor je smiselno izbrati zanesljiv izdelek priznane znamke. Priljubljena izbira je priznana znamka Konica Minolta, ki se ponaša s številnimi pomembnimi odlikami.

Vrhunski tiskalniki

V prvi vrsti gre gotovo omeniti visoko kakovost izdelkov te znamke. Gre za napredne poslovne tiskalnike, ki pri svoji zmogljivosti ne sklepajo kompromisov. To je nadvse pomembno, saj še tako prepričljive druge odlike ne morejo odtehtati funkcionalnih pomanjkljivosti. Pod znamko Konica Minolta so na voljo laserski tiskalniki, prilagojeni večjim obremenitvam zahtevnejših delovnih okolij. Ponašajo se s hitrim in zanesljivim tiskanjem, dolgo življenjsko dobo in pri dolgotrajni uporabi tudi z izjemno ugodnimi cenami. Začetna investicija bo seveda nekoliko višja, a na dolgi rok se naložba poplača.

Podpora uporabnikom

Na dolgi rok se znamka Konica Minolta poslovnim uporabnikom prikupi tudi z izjemno podporo. Izstopa odziven servis tiskalnikov, ki hitro odpravi težave, ki lahko sicer povsem zaustavijo delovne procese v podjetju. Hiter odziv pooblaščenih servisov že v eni uri ali dveh zagotavlja ponovno brezhibno delovanje tiskalnikov. Seveda pa je servis tiskalnikov storitev, ki se koristi le izjemoma. Bolj pogosti so vzdrževalni posegi, ki se običajno opravljajo kar po rednem urniku, ključnega pomena pa je seveda menjava potrošnih materialov. Tudi to ponuja kar sam proizvajalec preko pooblaščenih serviserjev – možno se je dogovoriti za dobavo tonerjev in drugega potrošnega materiala, pa tudi ključnih nadomestnih delov v primeru težav. Tako je lahko pooblaščeni servis tiskalnikov pomemben poslovni partner tudi v primeru, da ne pričakujemo večjih težav pri uporabi svojih poslovnih tiskalnikov.