Popolno zadovoljstvo z računalnikom na poti

Časi stacionarnih delovnih postaj so mimo. Vse več dela opravimo kar na poti, v vsakem trenutku pa imamo tudi veliko opravkov z osebnimi zadevami, razvedrilom in sprostitvijo. To ponujajo sodobne mobilne naprave, bo pa treba med temi izbrati pravi izdelek za popolno zadovoljstvo na poti.

Tablični računalniki

Pri izbiri tablice za resno uporabo na poti se je dobro omejiti le na zmogljive in kakovostne izdelke. Verjetno bo prava izbira ASUS tablični računalnik, ki lahko ponudi še nekaj več – na voljo so tablice z operacijskim sistemom Windows, kar omogoča nemoteno delo tudi na poti! ASUS tablični računalnik ponuja povsem enako okolje kot običajen osebni računalnik, še posebej, če se odločimo za hibridni prenosnik. Prav to je za mnoge uporabnike idealen kompromis – ponuja optimalno mobilnost, hkrati pa tudi dovolj zmogljivosti in funkcionalnosti za redno delo na poti. ASUS tablični računalnik za nameček ne skopari s kakovostjo vgrajene strojne opreme, tako da se lahko res v vsakem pogledu približa običajnim kompaktnim prenosnikom.

Prenosni računalniki

Prenosniki sicer nudijo nekaj več površine in svobode pri delu. Spet pa izstopajo prenosniki ASUS, ki za svojo ceno večinoma ponujajo več od izdelkov drugih znamk. Priznani proizvajalec ASUS je idealna izbira za tiste, ki na poti niso pripravljeni sklepati kompromisov – vgrajene so vrhunske komponente, tudi v cenejših modelih pa zmogljivost ni ogrožena.

Za uporabo na poti so pogosto zelo primerni prestižni poslovni prenosniki, čeprav so ti precej dragi. Splača se doplačati celo za številne dodatke in bombončke, na primer osvetljeno tipkovnico in povezljivost z mobilnim omrežjem. Dražji prenosniki ASUS se bodo še posebej dobro obnesli, saj poleg vseh teh prednosti prinašajo kakovostno osnovno zbirko strojne opreme, kar pomeni, da bo računalnik kos vsem opravilom, ki jih je treba opraviti na poti. Vsekakor so prenosniki ASUS pripravljeni tudi na zahtevnejšo uporabo na poti, kar sicer velja tudi za večino drugih prestižnih izdelkov priznanih proizvajalcev.