Prevleka za posteljo za različne namene

Prevleka za posteljo je uporabna na različne načine. Z njo lahko enostavno in hitro uredimo videz naše postelje, saj je lahka in jo zato hitro poveznemo čez posteljo. Prevleka nam tako pričara nov videz in urejenost spalnice. Vsak si želi v svojo spalnico vnesti neko posebno noto, ki bi poudarjala njegov karakter in stil stanovanja. Ker imamo na voljo veliko prevlek za posteljo, lahko to dosežemo brez težav. Izberemo si tako, ki bo najbolj ustrezala našim potrebam.

Prevleka za posteljo za pralna in enostavna za uporabo. Lahko jih peremo tudi na 60 stopinjah Celzija in tako zagotovimo odpravo neprimernih alergenov. Veliko preoblek je narejenih iz modernega satena, ki ima eleganten svetlikajoč izgled.

Prevleka za posteljo bo našo posteljo in jogi tudi ščitila. Mi pa bomo brezskrbno spali in uživali čez celotno noč. Prevleke najdete v različnih velikostih in se bodo prilagodile vsaki postelji.

Anatomski vzglavnik za dober spanec

Anatomski vzglavnik je primeren za vse ljudi, ki imajo težave z bolečinami v vratu, ramenih ali hrbtu. Lahko pa si ga omislijo tudi tisti, ki teh težav še nimajo, bi se jim pa zelo radi izognili. Zelo neprijetno je, ko se zjutraj zbudimo z bolečino v vratu ali hrbtu. Ta bolečina nas bo potem spremljala cel dan. Zaradi hujših bolečin pa bomo morali do maserja ali kiropraktika, kar pa na bo prineslo veliko izdatnih stroškov.

Anatomski vzglavnik je idealen pripomoček za odpravljanje nepotrebnih in nadležnih bolečin v vratu ali v našem hrbtu. Negova oblika bo podpirala naš vrat, zaradi njegove sestave se bo popolnoma prilegal ob naše telo. Vrat bo tako imel odlično podporo in se ne bo postavil v neprimeren položaj.

Anatomski vzglavnik je narejen iz spominske pene. Njegova velikost je manjša od navadnih, saj načeloma meri le 30×40 centimetrov. Zraven dobite tudi prevleko, ki bo vzglavniku nudila prvotno zaščito pred madeži.