PVC okna s trojnim steklom

PVC okna so odlična za zvočno izolacijo, saj imajo trojno zastekljena okenska krila. Steklo preprečuje prehajanje zvoka v notranjost doma. Tako lahko živimo tudi ob hrupni cesti, obvoznici ali celo ob avtocesti. Okna nam bodo v vsakem delu dneva pomagala preprečevati vstopanje hrupa iz okolice v nas dom. 

PVC okna lahko namestimo tudi na balkon, ki ga želimo zastekliti. Veliko družin, ki živijo v majhnih mestnih stanovanjih, si stanovanje povečajo tako, da ga razširijo na balkon. Da to lahko nemoteno storimo, moramo balkon zastekliti ter ga dobro izolirati. 

PVC okna bodo stanovanje ščitila pred vdorom mraza in toplote ter na dovajala sončno svetlobo, ki je v mestih že toliko bolj zaželena. Ker je plastika odličen material, bo zastekljen balkon varen pred vdorom vetra ter dežja. Tako nas ne bo strah, da bi nam nadležna voda poplavila stanovanje. 

Kritina Creaton je primerna tudi za kmetijske objekte

Kritina Creaton je odlična za različne kmetijske objekte, ki jih je v Sloveniji precej veliko. Veliko ljudi se namreč ukvarja s kmetijstvom. V kolikor imam veliko živine, potrebujemo pokrit hlev, kamor se bodo naše živali lahko zatekle v primeru mraza in slabega vremena. Creaton nam ponuja ogromno cenovno ugodnih možnosti med katerimi lahko izbiramo. 

Kritina Creaton je odlična ta gospodarske in kmetijske prostore, saj lahko izbiramo med različnimi tipi strešnikov, raznovrstnih oblik in struktur. Pomembno je, da je streha na kmetijskih objektih trajna in odporna na vremenske razmere. To strešnikom omogoča tako imenovan engoba, ki se med procesom izdelave strešnikov, vžge v njihovo površino. 

Kritina Creaton je na voljo pri vseh najboljših ponudnikih strešnih kritin. Ker so cenovno izredno konkurenčni, si strešnike Creaton lahko privoščijo tudi tisti, ki nimajo ogromno denarja. Poleg betonskih in keramičnih strešnikov pa lahko pri njih kupimo tudi vse ostale elemente, ki so bistveni za izdelavo celotnega ostrešja in strešne kritine.