Teambuilding v lepem in umirjenem prostoru priznanega ponudnika

Se z nadrejenimi in sodelavci že kar nekaj časa odločate za vse bolj priljubljen teambuilding? To je posebna oblika druženja izven delovnega časa in izven delovnega prostora, na katerem je sicer govora tudi o delu, ki ga opravljate, obenem pa se ob tem še dobro zabavate.

Teambuilding navadno poteka ob koncu tedna, vendar to ni pravilo. V dogodek so pogosto vključene tudi številne športne dejavnosti ali tekmovanja, ki vse skupaj lahko zelo popestrijo. Namen takega srečanja pa je, da se zaposleni med seboj še bolje spoznajo, da se med njimi spletejo še večja prijateljstva in zaupanja.

Teambuilding – možnosti so predstavljene na spletu

Če nimate prave ideje, na koga bi se obrnili, ker so vas v službi zadolžili, da organizirate teambuilding vam priporočamo, da se obrnete kar na splet, kjer kar mrgoli tovrstne ponudbe. Med številnimi ponudniki boste zagotovo našli takega, ki vam bo ustrezal, obenem pa za to storitev ne boste odšteli preveč denarja.

Teambuilding lahko poteka tudi ob večernih urah, ko se s svojimi nadrejenimi in sodelavci odpeljete v priznani gostinski lokal, kjer si ob prijetnem pogovoru privoščite odlično večerjo ter popijete tudi nekaj dobre pijače. Po želji vam ponudnik lahko priskrbi tudi ansambel, ki vam bo igral v živo.

Teambuilding si lahko organizirate tako, da ga razdelite na dva dela. Prvi del naj bo namenjen resnim temam, ki se navezujejo na vaše opravljeno delo in na delo, ki ga morate še opraviti; drugi del pa naj bo namenjen zabavi, igram, plesu in še čemu.

Morda se boste v sklopu teambuildinga odločili tudi za posebno storitev, ki se imenuje escape room ali soba pobega. Skupaj s svojimi sodelavci boste vsaj za eno uro pobegnili iz resničnega sveta v drug svet, kjer ne bo skrbi, temveč bodo na vas čakale zanimive igre.