Talne keramične ploščice v sivi barvi

Talne keramične ploščice so lahko v temnejših ali v svetlejših barvah. Že nekaj let je izjemno moderna siva barva, ki jo lahko najdemo v vseh elementih stanovanjske opreme. Siva barva se izjemno lepo poda tudi na naša tla. Vsekakor obstaja več različnih odtenkov sive, ki ni nujno pusta ali turobna. Že če izberemo ploščico z visokim sijajem, bo naše stanovanje bolj svetlo, kot pa če izberemo ploščico v mat izvedbi.

Talne keramične ploščice, ki so v temnejših barvah, morajo zagotovo biti velike, saj tako odprejo prostor. Majhni kvadratki, prostor še dodatno pomanjšajo in zaprejo. Velike forme pa ga naredijo bolj velikega in odprtega.

Talne keramične ploščice v sivi barvi se lepo ujamejo s fugami v temno siti ali črni barvi, saj tako skoraj ne bo opazi prehoda med njimi. Tisti bolj drzni pa si lahko omislijo tudi svetle fuge, ki bodo izredno močno vidne. Tako lahko s pomočjo fug ustvarimo popolnoma novo sliko temnih in pustih tal.

Kopalniške ploščice v temno zeleni barvi

Kopalniške ploščice, ki postajajo pravi hit so trenutno v temno zeleni barvi. To je barva, ki spominja na pretekle čase in je bila dolgo časa zapostavljena, saj smo si želeli česa novega in svetlega. Sedaj pa se nazaj vračajo vzorci iz sedemdesetih in osemdesetih let in tu se pojavijo zelene ploščice v visokem sijaju.

Kopalniške ploščice so tako lahko dopolnjene še z drznimi oranžnimi fugami in s tem ustvarijo popolno noro kopalnico, ki spominja na visoko modo. Ker so torej spet v modi organske oblike, si lahko namesto celotne zelene kopalnice omislimo le vzorec Monstere, rože, ki je vedno krasila vsa stanovanja in je trenutno zelo aktualna tudi na oblačilih.

Kopalniške ploščice morajo dati naši kopalnico pravo osebnost. Preko kopalnice bodo namreč vaši gosti začutili vaš osebni stil, ki je lahko drzen, eleganten in edinstven.