Kosilnice mulčerji za večje travnate površine

Kosilnice mulčerji so odličen pripomoček za vse, ki imajo okrog hipe večjo travnato zelenico, ki jo morajo redno kositi in vzdrževati. Takšne kosilnice imajo navadno izredno robustno ohišje, ki je kos tudi bolj zahtevnim površinam. Kosilnice so opremljene z najboljšim sistemom SMART-DriveR, ki nam bo omogočil izredno natančno košnjo tudi okrog gredic z rožami, okrog sadnega drevja, vogalov ter ostalih elementov, ki jih imamo v vrtu. 

Kosilnice mulčerji se upravljajo zelo enostavno. Hitrost košnje lahko upravljamo z enim samim pritiskom. Tako bomo lahko hitro nastavili želeno hitrost kosilnice, ki bo delovala s tako hitrostjo, kot bomo želeli mi. Tudi hitrost košnje bo tako popolnoma prilagojena našim zahtevam. Če bomo kosili v svojem ritmu se ne bomo prehitro utrudili in bomo lahko dlje časa nemoteno kosili. 

Kosilnice mulčerji se lahko nastavijo na konstantno hitrost, kar je velika prednost, saj se nam tako ob košnji ni potrebno ukvarjati z hitrostjo. Takšne kosilnice so navado izredno zmogljive in opremljene s 4-taktnim motorjem, ki kosilnici nudi izredno veliko moč. 

 

Kmetijska mehanizacija je lahko nova ali rabljena

Kmetijska mehanizacija postaja tudi v Sloveniji vse bolj pomembna. Ljudje smo se začeli zavedati, da je doma pridelana hrana najbolj zdrava, zato se vse več posameznikov odloči in si začne pridelovati hrano. Tisti, ki imajo na voljo več obdelovalne površine, pa se lahko popolnoma posvetijo kmetovanju in tako oskrbujejo s sadjem in zelenjavo ljudi, ki živijo v mestih. 

Kmetijska mehanizacija je pri poklicnih kmetih še toliko bolj pomembna, saj mora biti na veliki kmetiji delo hitreje opravljeno. Lokalno pridelana hrana je veliko bolj zdrava, kot hrana, ki je na voljo v velikih trgovskih središčih. Hrana, ki do nas pripotuje iz oddaljenih krajev, je velikokrat brez vitaminov in mineralov, saj je dolgo čakala v hladilnici ali v skladišču. Ravno zato je nujno potrebno, da začnemo ceniti slovenske kmete, ki trudijo in nam postrežejo z odlično zelenjavo, po ugodni ceni.