Baterijski udarni vrtalnik ima nastavljivo število vrtljajev

Baterijski udarni vrtalnik je orodje, ki je odlično za izdelovanje vrtin  različne materiale. Kakšen material si želimo prevrtati z omenjenim udarnim vrtalnikom je seveda odvisno od naših potreb. Pri tem pa moramo uporabiti primeren nastavek, ki bo lahko izdelal želeno luknjo. Če ne bomo uporabili pravega nastavka, bomo pri delu neuspešni in bomo najverjetneje uničili uporabljeni nastavek. 

Baterijski udarni vrtalnik je potrebno uporabiti pravilno, kar pomeni, da se moramo ob nepoznavanju dela z njim, ustrezno pozanimati ter se podučiti o možnostih dela. Le tako bomo kupljeno napravo uporabljali dolgoročno. Vsak vrtalnik ima vgrajeno hitro vpenjalno glavo, ki omogoča enostavno in praktično menjavanje nastavkov. Poleg tega nam naprava vedno omogoča spremljanje stanja akumulatorja ter tako skrbi, da ne ostanemo brez baterije. 

Baterijski udarni vrtalnik je lahek in izredno kompakten. Izdelan je tako, da so njegovi vitalni deli popolnoma zaščiteni pred prahom, kar je izredno pomembno, saj prah uniči večino delovnega orodja. Vsaka naprava ima dodano tudi praktično držalo, ki nam omogoča lažje delo in jo lahko namestimo na levo ali desno stran orodja. 

Baterijski udarni vijačnik z visokim vrtljivim momentom

Baterijski udarni vijačnik je izredno trpežno orodje, ki ga bomo po nakupu zagotovo uporabljali veliko naslednjih let. Izdelan je tako, da ima robustno ohišje, ki poskrbi, da je njegova notranjost popolnoma zaščitena, zato je ne poškodujejo niti udarci ali pretresi. Vsaka naprava je opremljena s praktično sponko, s katero lahko vijačnik pritrdimo za pas. 

Baterijski udarni vijačnik bomo tako imeli vedno s seboj in nas med drugim delom ne bo oviral, saj bo mirno visel ob naših nogah. Tako bomo lahko hitreje delali, saj nam ne bo potrebno ob vsaki uporabi naprave odlagati in jo nato zopet dvigovati. 

Baterijski udarni vijačnik bo čakal v pripravljenosti in ko bomo morali priviti nove vijake, ga bomo vedno imeli na dosegu roke.