Dometic

Dometic je podjetje, ki je znano po svoji dolgoletni tradiciji, vrhunski kvaliteti, odličnih izdelkih in inovativnih ideja.  Dometic opravlja različne storitve, ki so prodaja in servisiranje različnih naprav, montaža, popravila in mnogo drugih storitev.

Dometic podjetje se ukvarja tudi z servisiranjem in prodajo različnih klimatskih naprav, seveda pa nudijo tudi hitro in kvalitetno montažo klimatske naprave. Pomembno je da so vse klimatske naprave redno pregledane in servisirane. Večina ljudi se tega prepozno zave, saj že zaznavajo neprijeten vonj po vlagi in po plesni. Ob nerednem servisiranju in pregledovanju se bodo v vaši hladilni napravi pričele razvijati zdravju škodljive bakterije, poleg tega pa bo v prostoru vedno prisoten vonj po zatohlem in plesni.

Servis klimatskih naprav je potrebno res kvalitetno opraviti, če želimo še vedno brezhibno delujočo klimatsko napravo. Klimatske naprave se lahko namesti na različna mesta.  Klimatske naprave za počitniška vozila so lahko tudi prenosne in brez zunanje enote. Klimatsko napravo za počitniška vozila se lahko upravlja preko Wi-fija,  nudi ročno ali daljinsko upravljanje, tiho delovanje naprave, zapiralne izhode zraka, razpon temperature od 2 do 43 stopinj celzija in zaščito kompresorja.

Webasto grelec

Webasto grelec je odlična izbira za vsako avtomobilno vozilo, saj je njegova cena veliko dostopnejša, ima enostavno vzdrževanje akumulatorja, uporablja pa se ga lahko tudi v garažnih prostorih. Webasto grelec je odlične kvalitete, njegova življenjska doba pa je zaradi kvalitetne izdelave in vrhunskih materialov zelo dolga. Tako z menjavo grelca ne boste imeli veliko težav, predvsem pa ne dodatnih in visokih stroškov. 

Vzdrževanje napolnjenosti akumulatorja je enostavno in hitro. Kar je danes cilj vsakega posameznika, ki Webasto grelec uporablja. Takoj, ko se električna ogrevalna naprava aktivira se samodejno tudi zažene vzdrževalno polnjenje akumulatorja. Tako se nadomesti energija in potrebno delovanje za ventilator. To pomeni, da lahko električna naprava deluje brez tega, da bi v avtomobilu obremenjevali akumulator in tvegali njegovo izpraznitev. 

Webasto grelec se lahko namesti na različna mesta, kot so v garaži, avtodomu in še marsikje drugje.