Triglav nezgodno zavarovanje

Triglav nezgodno zavarovanje je odlična izbira in pametna odločitev. Triglav nezgodno zavarovanje je namenjeno otrokom, staršem, starejšim. Lahko pa seveda zavarujete tudi osebne predmete, kot so vozila, nepremičnine, živali itd. 

Nesreča na žalost vseh nas nikoli ne počiva, zato je izredno pomembno, da imate pred nezaželjenim dogodkom, Triglav nezgodno zavarovanje že urejeno. Uredite lahko tudi zavarovanje za potovanje, odpoved potovanja, osebno zaščito, za primer smrti, varnost bančne kartice, pokojnino in še mnogo drugih stvari. Triglav nezgodno zavarovanje lahko sklenete tudi preko njihove on-line storitve. Seveda pa vam bo ob nejasnostih pomagal prijazen agent, ki vam bo ponudil najboljši paket za vas.

Nezgodno se lahko zavarujete, ko ste dopolnili 18 let. Zavarovanje  oziroma sklenitev le tega pa je omejena do 65 leta starosti. Poleg tega pa vam Triglav nezgodno zavarovanje Nudi nezgodno mesečno rento za 10 let, ki vam v primeru invalidnosti izplača več kot 50% sredstev, upravičeni ste do kritja medicinskih pripomočkov, kar pomeni da v primeru trajne invalidnosti si z medicinskimi pripomočki omogočite kakovostno življenje. Ob sklenitvi paketa in pogodbe prejmete uporabno darilo tako za vas kot za vašo celotno družino.

Dodatno zdravstveno zavarovanje Vzajemna

Dodatno zdravstveno zavarovanje Vzajemna, bo poskrbelo da bo vaša denarnica in vaš denar ostala pri vas, saj boste s sklenitvijo dodatnega zdravstvenega zavarovanja Vzajemna prihranili ogromno denarja in časa, saj vam nebo potrebno plačati zdravniških storitev in pregledov iz vašega lastnega žepa. Dodatno zdravstveno zavarovanje Vzajemna lahko sklene oziroma je namenjeno vsem, ki so si že uredili osnovno zdravstveno zavarovanje v Republiki Sloveniji.

Ko boste sklenili pogodbo o dodatnem zdravstvenem zavarovanju vam bo to veljalo eno leto z trimesečnim odpovednim rokom. Seveda, pa lahko sklenjeno pogodbo o dodatnem zdravstvenem zavarovanju Vzajemna prekinete, vendar morate pred tem upoštevati že v naprej določene pogoje, ki se jih je potrebno držati.

Odločite se lahko tudi za mirovanje dodatnega zdravstvenega zavarovanja. To je možno urediti za določen čas preko posebnega obrazca namenjenega temu.