Rezervni deli za traktorje se dobijo tudi s popusti

Ste vedeli, da so nekateri rezervni deli za traktorje dobavljivi tudi v 24 urah? Res je. Podjetja želijo biti konkurenčna na trgu, zato se trudijo stranke osrečiti na različne načine. Tudi tako, da ponudijo kataloško prodajo, kjer stranka željeni rezervni del dobi na dom preko dostavne službe ali pošte. Dobava rezervnih delov je hitra, v primeru večjega naročila nudijo tudi gotovinski ali količinski popust. Če na rezervnih delih najdete napako, vam bodo brez težav upoštevali reklamacijo in se potrudili zagotoviti nov, ustreznejši del.

Rezervni deli za traktorje se lahko dobijo širom po Sloveniji za vse tipe traktorjev, tako starejših tipov kot novejših. Torej, če iščete hladilni sistem za traktorje, motorne dele, različne dele sklopk, volanske dele, zavore, hidravliko, dele zračnih sistemov ter druge rezervne dele, potem pobrskajte po spletu in poiščite podjetje s kmetijsko mehanizacijo, ki ima pri prodaji rezervnih delov dolgoletne izkušnje.

Sedež za traktor blaži pritisk na hrbtenico

Ali veste, da se sedež za traktor menja zelo pogosto? Dejstvo je, da je to največkrat uporabljen del na traktorju, ki ga uniči voznik, ko se nanj usede ali celo stopi. Čeprav so novejši sedeži zelo dobro oblazinjeni in vzmeteni, pa se dnevno obrabljajo. Večkrat se zgodi, da se poškodujejo po nesreči, polijejo, umažejo, zarežejo ali preluknjajo. Vse te mikro poškodbe načenjajo tkanino in se z večkratno obrabo tako uničijo, da ga je potrebno menjati ali ponovno oblaziniti.

Sedež na traktorju je stalno pod vremenskimi vplivi. V tem primeru so še bolj izpostavljeni odprti traktorji. Sonce, voda, znoj in druge tekočine ne načenjajo le blago, ampak tudi vse ostale kovinske dele, ki počasi rjavijo in izgubljajo svojo kvaliteto. Tisti, ki dolgo časa sedijo na traktorju dobro vedo, kako pomemben je sedež za našo hrbtenico, zato si privoščite kvaliteten sedež za traktor, ki vam bo tudi dolgo služil.