Dolgoletna tradicija Eberspacherja

Eberspacher je podjetje, ki je znano po svoji vrhunski kakovosti. Gre za podjetje, ki se lahko pohvali z zelo dolgo tradicijo na trgu.

Podjetje Eberspacher je svoje delovanje pričelo leta 1865, ustvaril pa ga je kleparski mojster Jakob Eberspacher. Rojstvo in zgodnejši razvoj podjetja Eeberspacher je bilo v Nemčiji, v mestecu Esslingen am Neckar.

Eberspacher podjetje skrbi za okolje in živali, saj so njihovi izdelki ter proizvodnja usmerjeni tako, da ne škodujejo okolju. Vestno izpolnjujejo stroge predpise glede emisijskih predpisov. Za varstvo okolja poskrbijo tudi s predgrelci, kar pomeni dodatno ogrevanje. Tako toplota izmučenega motorja okolju ni več škodljiva. Eberspacher strmi k temu, da je onesnaževanje že tako preveč umazanega zraka okolja čim bolj prijazna in varna, tako za ljudi, okolico in živali.

Nepogrešljiv pripomoček za udobno in prijetno vožnjo v avtu

Avtodom klima je nepogrešljiv pripomoček, če želite da je vaše potovanje udobno in brez stresa. Klima za avtodom bo poskrbela, da bo prostor v avtodomu prijetno ohlajen v vročih poletnih dneh, v zimskih dneh pa bo prijetno topel in bo prostor imel občutek domačnosti.

Klima za avtodom se lahko kupi pri različnih proizvajalcih, vendar je potrebno predhodno preveriti, da je distributer oziroma prodajalec zares kakovosten, saj si ne želite povzročati dodatnih stroškov. 

Klima za avtodom mora biti redno servisirana, pregledana, polnjena in očiščena. V nasprotnem primeru lahko pride do okvare, prav tako pa bo v prostoru zaznati neprijeten vonj po plesni, saj se ob nerednem čiščenju in vzdrževanju pričnejo nabirati razne plesni, glive in bakterije, ki se zelo hitro množijo, prav tako pa so ob vdihavanju škodljive za človeško zdravje.

Mesta, kamor se klima za avtodom lahko namesti, so različna. V večini primerov se namesti tam, kjer se nahaja strešno okno. V primeru, da vam namestitev klime za avtodom tam ne ustreza, se lahko odločite za kakšno drugo mesto.