Svetlo prihodnost ima viličar Linde

Vsak, ki ima kakršenkoli stik z delovnimi stroji, se zaveda, da mu bo le-ta učinkovito služil, če bo vanj vložil nekaj nege in vzdrževanja. Med najbolj pogostimi stroji v uporabi so zagotovo viličarji, viličar Linde pa je eden najnaprednejših in kvalitetnih delovnih strojev z sodobno tehnologijo. Njegov razvoj se stalno spreminja in prilagaja željam in potrebam strank. A naj bo stroj še kako napreden, če zanj ne skrbimo in ga redno ne vzdržujemo, nas bo slej ko prej pustil na cedilu. 

Vodilno načelo filozofije podjetja Linde je varnost ljudi, vozil in materialov. Pri načrtovanju novih delovnih strojev stremijo k viziji prihodnosti varne intralogistike. Njihove najboljše rešitve nastanejo v sodelovanju ljudi in tehnologije in osnova učinkovite notranje logistike so zagotovo zmogljivejši viličarji. S pametno programsko opremo in celovitimi storitvami je na voljo viličar Linde s pogonom na plin, diesel ali na električni pogon. Njegova odlika je zagotovo zmogljivost in trajna konkurenčnost.

Linde viličar je zmogljiv in varen v vsakem trenutku

Da je Linde viličar izjemno učinkovit, pričajo njegove številne konstrukcijske podrobnosti. Ti viličarji povzročajo bistveno manj hrupa, emisij in vibracij kot ostali primerljivi konkurenčni viličarji. Zelo dobro se obnese ergonomska oblika viličarjev, saj upravljalcem olajša delovni vsakdan, kar pa ima zagotovo pozitivne učinke na produktivnost. Najnovejši viličarji Linde za svoje številne pogone ne potrebujejo stalnega vzdrževanja, oziroma so ti intervali bistveno daljši kot pri konkurenčnih izdelkih.

Zahteve do delovnih strojev za talni transport in njihovih upravljalcev so vse večje. Viličarji morajo prevažati vse večje tovore, delati hitreje in učinkoviteje. Biti morajo vse bolj prilagodljivi in dosegati večje dvižne višine. Zaradi tega postaja Linde viličar vse bolj celovit, ki uporabnikom pomaga, da so kos različnim izzivom sodobne in varne intralogistike. Serijsko imajo vgrajene številne sisteme, ki izboljšajo aktivno in pasivno varnost. Za zmanjšanje števila nesreč in škode pa je zagotovo v prvi vrsti odgovoren dobro usposobljeni voznik.